Notas de tall: Enginyeria Alimentària a Córdoba 2023-2024
A Córdoba la nota de tall més alta per Ingeniería Alimentaria en el curs 2023-2024 va ser d'un 5,000 per estudiar el Doble Grado en Enología + Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural a la Universidad de Córdoba.
A sota es mostren dades de l'únic grau de Ingeniería Alimentaria ofert a Córdoba. S'imparteix en un centre público.
Important: Recorda que és impossible saber per endavant què nota d'accés hauràs de treure per entrar en Ingeniería Alimentaria a Córdoba aquest any. Las notes de tall de l'any passat són només orientatives, ja que canvien cada any en funció de la demanda i del nombre de places ofertes.
Titulaciones
Córdoba
Presencial
Nota de tall
5,000
Universitat Pública
Duració: 5,0 años
Preu del primer curs: no disponible
Notes de tall Enginyeria Alimentària per províncies
Oferta a tot Espanya
Ingeniería Alimentaria Alicante
Ingeniería Alimentaria Baleares
Ingeniería Alimentaria Barcelona
Ingeniería Alimentaria Burgos
Ingeniería Alimentaria Córdoba
Ingeniería Alimentaria Girona
Ingeniería Alimentaria Huesca
Ingeniería Alimentaria Lugo
Ingeniería Alimentaria Madrid
Ingeniería Alimentaria Navarra
Ingeniería Alimentaria Tarragona
Ingeniería Alimentaria Valencia
Ingeniería Alimentaria Zamora
Ingeniería Alimentaria Alicante
Ingeniería Alimentaria Baleares
Ingeniería Alimentaria Barcelona
Ingeniería Alimentaria Burgos
Ingeniería Alimentaria Córdoba
Ingeniería Alimentaria Girona
Ingeniería Alimentaria Huesca
Ingeniería Alimentaria Lugo
Ingeniería Alimentaria Madrid
Ingeniería Alimentaria Navarra
Ingeniería Alimentaria Tarragona
Ingeniería Alimentaria Valencia
Ingeniería Alimentaria Zamora