Notas de tall: Enginyeria Alimentària a 2023-2024
La nota de tall més alta per Ingeniería Alimentaria en el curs 2023-2024 va ser d'un 9,488 per estudiar el Doble Grado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural + Innovación de Procesos y Productos Alimentarios (IAMR + IPPA) a la Universidad Pública de Navarra
A sota es mostren dades dels 15 graus de Ingeniería Alimentaria oferts a Espanya, dels quals 15 s'imparteixen en centres públics, i 0 en centres privats.
Important: Recorda que és impossible saber per endavant què nota d'accés hauràs de treure per entrar en Ingeniería Alimentaria aquest any. Les notes de tall de l'any passat són només orientatives, ja que canvien cada any en funció de la demanda i del nombre de places ofertes.
Titulaciones
Notes de tall Enginyeria Alimentària per províncies
Ingeniería Alimentaria Alicante
Ingeniería Alimentaria Baleares
Ingeniería Alimentaria Barcelona
Ingeniería Alimentaria Burgos
Ingeniería Alimentaria Córdoba
Ingeniería Alimentaria Girona
Ingeniería Alimentaria Huesca
Ingeniería Alimentaria Lugo
Ingeniería Alimentaria Madrid
Ingeniería Alimentaria Navarra
Ingeniería Alimentaria Tarragona
Ingeniería Alimentaria Valencia
Ingeniería Alimentaria Zamora